update.

 
jag har insett att jag är urkass på det här med och blogga. jag ska verkligen försöka att bli bättre på detta. 
 
hursomhelst, mitt liv den senaste tiden har varit ganska hektiskt eftersom praktiken har tagit all tid. när jag kom tillbaka till skolan så var det bara pang! booom! in i nästa uppgift, som lämnades in idag. jag tror jag har rivit bort halva håret och gråtit 7 gånger inom loppet av tre dagar på grund av denna uppgiften. säger bara "thank god" att den är över. och just nu hör jag whoppi goldberg med hennes gospelkör sjunga oh happy day!
 
just nu i denna sekund sitter jag och facetimar med lilla systra mi, som jag saknar med hela mitt hjärta och alla mina fingrar och tår! :) kika i på hennes blogg och se hur söt hon är! världens bästa lilla syster 
 
imorgon har jag lite ärenden att göra bland annat att köpa min första julgran (i plast då asså). hade gärna haft en riktig men jag har inte plats för det :( med det sagt så blir min plastgran väldigt liten och jag ser verkligen fram emot att få sätta upp den för jag tänkte göra alla mina julkulor själv! ambitiöst va?
dessutom ska jag hämta ut ett paket imorgon från madlady.se så håll utkik här på bloggen imorgon så får ni se vad jag beställt hem.
 
tack för mig, pannkaka! *muaaaah*
 
 






Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo