my week in pictures

 
 
 
1. Regnig och tråkig söndag, kan det bli tråkigare men samtidigt så relaxing. Har i princip inte gjort något idag förutom redigerat och laddat upp min glossybox-video samt skrivit på bloggen. Idag blir det inte ens någon matlagning utan jag och min pojkvän ska beställa någon take away mat som vi ska mumsa på istället. Yummie!
 
2. Jag har äntligen klippt mitt hår efter att ha velat fram och tillbaka i snart 1-2 år. Jag är än så länge fortfarande nöjd och är taggad på att hitta roliga styling frisyrer för mitt korta hår. Gick till en jättebra frisör som jag har gått till innan och jag kommer nog aldrig gå till någon annan för hon förstår mig 100 %.
 
3. Denna veckan har jag satt igång med min träningsplan. 8 kg på 8 veckor är det kortsiktiga målet och jag är så taggad. Tanken är att jag ska träna 3 gånger i veckan på gymmet varav två är gruppträningspass och ett är styrketräningspass. Denna veckan har det gått jättebra och jag hoppas att motivationen stannar kvar. När jag har nått min målvikt tänkte jag göra en video på min hälsoresa.
 
4. Älskade mamma har fyllt år i helgen och hon verkade ha så roligt. Jag är så glad och stolt över henne. Vi var överallt i alla möjliga olika matbutiker bland annat på Martin Ohlsson och handlade en massa gott till hennes lilla open house party.
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo