my week in pictures

 
 
 
1. Regnig och tråkig söndag, kan det bli tråkigare men samtidigt så relaxing. Har i princip inte gjort något idag förutom redigerat och laddat upp min glossybox-video samt skrivit på bloggen. Idag blir det inte ens någon matlagning utan jag och min pojkvän ska beställa någon take away mat som vi ska mumsa på istället. Yummie!
 
2. Jag har äntligen klippt mitt hår efter att ha velat fram och tillbaka i snart 1-2 år. Jag är än så länge fortfarande nöjd och är taggad på att hitta roliga styling frisyrer för mitt korta hår. Gick till en jättebra frisör som jag har gått till innan och jag kommer nog aldrig gå till någon annan för hon förstår mig 100 %.
 
3. Denna veckan har jag satt igång med min träningsplan. 8 kg på 8 veckor är det kortsiktiga målet och jag är så taggad. Tanken är att jag ska träna 3 gånger i veckan på gymmet varav två är gruppträningspass och ett är styrketräningspass. Denna veckan har det gått jättebra och jag hoppas att motivationen stannar kvar. När jag har nått min målvikt tänkte jag göra en video på min hälsoresa.
 
4. Älskade mamma har fyllt år i helgen och hon verkade ha så roligt. Jag är så glad och stolt över henne. Vi var överallt i alla möjliga olika matbutiker bland annat på Martin Ohlsson och handlade en massa gott till hennes lilla open house party.
 



Glossybox 2014 : juni

 
 
 
 
äntligen har jag hämtat ut min glossybox och denna månadens box är designad av Lovisa Burfitt. Designen på boxen är så stilren, enkel och fin, detta är definitivt min favorit design på boxarna hittills :) är faktiskt rätt nöjd med månadens box och ska här nedan visa vad som fanns i min box. Inte nog med att man fick en väldigt efterlängtad produkt utan man fick även sex produkter denna gången, vilket alltid är ett plus i mina ögon.
 

Orginalprodukt 215 kr/ 8,5g
 
Här är den absoluta favorit produkten i boxen. Det är Benefit Cosmetics They're Real! Mascara. Har faktiskt varit ute efter denna under en längre tid men aldrig tagit tillfället att köpa och gissa då hur glad jag blev när jag fick reda på att boxen skulle innehålla just denna mascaran?! Har hört så mycket bra om den och tillika Benefits nya produkt They're Real! Push up- liner. Den däremot får jag nog se till och inhandla inom kort. 
 
Orginalprodukt 42 kr/st
 
Nästa produkt är ett Organic Lip Balm, Sea Buckthorn från Naked Lips. Detta är ett läppbalsam som innehåller 100 % naturliga ingredienser. Hur awesome är inte det? Kan inte bli bättre, har redan öppnat denna bad boy och använder den till max. Än så länge gillas den oerhört och doften är inte att prata om. Delicious!
 
Orginalprodukt 165 kr/ 250 ml
 
Sen fick jag även ett kombinerat schampoo och duschkräm från Naobay. Även denna innehåller 99 % naturliga ingredienser. Är också glad för denna iom att den är multifuktionell och kan användas som både dusch gel och schampoo. Doften är åt citrus hållet, vilket gör att det doftar väldigt fräscht om den.
 
Orginalprodukt 99 kr/st
 
I boxen låg även en kajal från märket Färg. Jag är inte en stor kajal användare men det skadar aldrig att ha en extra. Det återstpr och se om den är något att spara på :)
 
Orginalprodukt 65 kr/ 250 ml
 

Sist men inte minst fick man en In-shower Body Milk från Nivea. Detta är en produkt som ska återfukta kroppen på ett nytt sätt. Man ska applicera det på kroppen efter rengöring och sedan skölja av för att sedan slippa återfukta kroppen med lotion efter dusch. Jag har faktiskt redan denna produkten då jag älskar Niveas produkter iom att de passar min hudtyp väldigt bra likaså denna här body milken. Den gör huden så otroligt len och det känns som att man har lotion på sig redan efter att man tvättat av den på kroppen, love it!
 
Orginalprodukt 249 kr/ 100 ml
 
Denna produkten var månadens bonus och är en mirakelolja från Schwarzkopf Pro. Det är en vårdande hårolja som ger glans och motverkar frissighet, vilket mitt hår är! Detta kanske är the lifesaving produkt för mitt hår, hoppas hoppas! Ska bli väldigt kul och testa iaf.
 
Detta är alltså de sex produkter min glossybox innehöll och jag är mega glad och så spänd på att testa allt! Ser fram emot det jättemycket :)
 
 
 
 
 
 
 



New in : Nike Free 5.0 Tr Fit

 
 
 
 Nike Free 5.0 Tr Fit - Intersport
Pris: 1199 :- 839 :-
 
 
finally, finally... they are mine, mine MINE!
jag har ögat dessa skorna huuur länge som helst nu och ville så gärna köpa dem men tyckte de var lite dyra för min student inkomst, så jag har avvaktat, fram tills igår!
tanken var egentligen att jag skulle köpt ett par andra Nike Free skor som jag såg på rea på en hemsida. Men när jag va och tränade igår passade jag på att gå in på intersport och hitta de skorna jag ville ha från hela början, till ett nedsatt pris. Billigare än de skorna jag tänkte köpa på nätet, så hur glad tror ni att jag va?
Här är de iaf och äntligen kan jag sätta igång med träningen med ett par passande skor!
 
 
 
 
 
 



my taste on how to incorporate floral prints in to your outfit.

 
någonstans läste jag att för att kunna definiera vad för stil man har så bör man montera ett kollage av olika outfits man dras till. när man sedan gjort det kan man se den gemensamma nämnaren i de olika outfitsen. jag har märkt att jag ännu inte hittat lugn och ro i min stil, jag är spretig och kan inte riktigt definiera min stil och kan även känna att jag som person är lite likadan. därför har jag nu bestämt mig för att lägga ner tid energi på att hitta mig själv inte bara i min stil utan även i mig som person. så vad jag gjorde var att jag satt och googla bland annat på lookbook och ba browsa för att se vad mina ögon drogs till.
 
*disclaimer: bilderna nedan är alla tagna från lookbook.nu. vill också bara säga att detta är min åsikt över vad jag tycker är fint och hur jag gärna hade velat mixa in floral prints i min stil.
 
 
så till en början har jag nu idag valt ut en del bilder innehållande klädesplagg samt accessoarer i floral prints och på vilka sätt jag tycker är fint att styla det med, midsommarafton till ära!
 
 
 
dessa första bilderna visar hur man kan styla outfiten med ett plagg av floral print och få pop of färg och mönster i ett, trots att det fortfarande är ganska basic. looove it!
 
dessa tre bilder visar hur floral printen antingen kan vara the statement piece med en pop of color i accessoaren, de visar även hur man kan föra floral printen lite mer diskret och min favorit "go hard or go home" outfit i klara neonfärger och olika prints. älskar alla tre outfitsen och känner mig rätt hemma i dem. måste bara lära mig att våga (när det kommer till neon floral prints outfiten)
 
 
dessa tre bilder visar även hur man kan lyfta upp en diskret, enkel outfit med en floral print clutch. jag är totalt försälskad i clutchen på översta bilden i hörnet, sooo adorable. vill ha! detta är också ett smart och chic sätt att få en liten "umphh" i outfiten.
 
that's about it :)
 



triangle accent nail

Hej!
Här kommer en liten tutorial på hur man gör en enkel, simpel men så fin accent nagel :)