my week in pictures

 
 
 
 
1. Äntligen har jag hittat tillbaka till min spinning, vet inte varför jag inte tagit dessa pass tidigare. Nu är jag iallafall på det igen och det känns svinbra. Kör dock 30 mintuers passen för jag har en tendens att inte veta min gräns så jag tar ut mig något fruktansvärt så hade jag varit på ett 55 minuters pass tror jag nog att jag hade svimmat och kräkts på samma gång, så får avvakta med det tills jag hittat rytmen ;P
 
2. Denna veckan har jag äntligen fått några arbetspass så att jag kan tjäna lite dineros. Blir så deprimerad av att bara vara hemma och vänta på att få jobba så denna veckan har varit helt perfekt. Hoppas att jag får fler pass under de kommande veckorna.
 
3. I helgen har jag även haft finbesök av min "låtsas adoptiv" lilla syster. Jag vet, låter jättemärkligt, men ska förklara lite kort. Vi är inte hel, halv eller styvsyskon, inte heller adoptivsyskon, däremot har jag valt att kalla henne och hennes lillebror för mina småsyskon för att jag verkligen känner så. Jag brukar ta med dom ut på bio och hitta på saker med dem, passa dem när deras föräldrar vill gå ut på middag eller så. Och det hela började med att vi kallade varandra syskon och nu, idag, kan jag faktiskt inte se dem som något annat. 
 
4. Idaf söndag har det varit strålande sol och faktiskt lagom varmt. Jag har haft en ganska slapp dag där jag cyklat hem till mamma och ätit lunch med henne och hennes vännina på den gigantiska balkongen och där också fått lära mig allt om blommor. Jättemysigt och underbart härligt när man samtidigt kan få en liten bränna :)
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo