frukost i sängen.


fick en mysig frukost på sängen av gubben min :) vilken bra start på dagen, nu beger jag mig till mamma!




årets första grillning.


då har jag precis kommit hem från att ha grillat med team logica :) jättemysigt hade jag med tjejerna, alltid kul och spendera lite tid utanför jobb aswell.

vädret kanske inte va så mkt och hurra för men det gick iaf! :)




a while ago.


nu va det några dagar sen jag skrev igen men jag har verkligen uttnyttjat min ledighet till max och tagit in varenda solstråle jag kunnat :)

jobbar just nu och tänkte att jag kunde passa på :) imorgon ska jag och gubben min sticka iväg och storhandla i några butiker sen tar jag resten med min kusin på måndag, efter att jag fikat med fridis.

imorgon ska jag efter att ha varit med min mor iväg och träffa några kompisar och grilla så lite foto på det blir det nog :)

ha en trevlig fredag! snart bär det av hemåt för och vila och kanske, kanske äta ngt gott men bara för att det är fredag :)




sol mellan arbetspassen.


nu sitter jag och varvar ner efter ena arbetet och laddar upp inför nästa :) har ca en timme på mig och pressa innan jag ska vara barnvakt och gå på dagismöte, så skönt är det!

sen ska jag ba hem och ladda igen inför imorgon, då är det jobb igen.




lazy sunday.


fast egentligen inte.

har tränat i två omgångar idag med både promenad och några övningar här hemma så helt lazy har den inte varit :)

nu är maten iaf gjord och jag hoppar och äta för klockan är förbi min sista måltids tid.

imorgon är det dags för jobb på båda ställena, tråkigt när solen och värmen äntligen tittar fram :) men men..

nu ska jag strax lägga mig, hoppas ni haft en fin helg!




i scream, u scream, everybody screams for icecream.


fick med mig ett lass glass av mostran min när jag hälsade på henne :) merci g!




an idea.


okej jag tänkte jag skulle testa på en sak! jag tänkte jag skulle se hur pass fit jag kan bli av att träna hemma bara och dokumentera det samt dela med mig av övningarna om det nu skulle funka :) och även självklart gå på promenader. billig och effektiv träning :) vi får väl se!




new products.


hämtade ut ett paket till idag. de paketet innehöll två av mina efterlängtade hårprodukter. ska testa det redan imorgon då mitt hår har varit otvättat sen i söndags nu :)

hoppas dessa produkter funkar nu :) så jag kan få fint hår!!





morning.


ååååh, har varit helt värdelös med min träning på sistone. har bakat massa gott och ätit massa mumsigt!! fy skäms på moi. idag har jag bestämt för att strunta i bilen och gå överallt så det blir bekväma skor och motion :) har gjort några övningar här hemma också som jag läst om, så jag testade det.

vill ju gärna dokumentera min viktnedgång men är rädd för att misslyckas med att gå ner haha. kanske därför man borde dokumentera eller?

hursomhelst godmorgon på er! ligger än kvar i sängen och myser efter att gubben gick men snart är det dags för lite ärenden och jobb!

ha en fin kristi himmelsfärds dag lr vad man säger :)




tittut i stugan.


har suttit på jobb idag med och fingrat :) halv dag trodde jag, men icke, satt till halv fem. nu ska jag träffa min kusin. vi har båda paket att hämta, undrar vad det kan vara? :) i will let u know...






uttråkad mellan buntarna.


sitter på jobbet just nu och försöker jobba i racerfart. det går hyffsat men det är så enformigt. men snart är det rast så det är skööönt :)




redone.


efter att ha analyserat ramen och granskat den säkert var 30:e min så bestämde jag mig för att måla lite till. tyckte det här blev bra mkt snyggare kändes mer som att det gjorde ramen. nu märker jag att jag gjorde rätt för efter sista omgången så har jag lagt ramen åt sidan :)




hämbörger.


då ska jag ba snabbt lägga ut en bild på gårdagens middag och även dagens lunch. good job me :)




leopard in violett.


har fått något konstigt tycke för leopard den senaste månaden, förstår inte riktigt, har liksom aldrig gillat det innan. min kusin tror att jag har blivit jersey shore-ifierad men hallå ja? jag vet iaf nt vf men det går väl över lika fort som det kom.

änywääyz, hade inget och göra häromdagen och kom över en vit vanlig ram från ikea. tänkte jag skulle pimpa upp den lite för och ha ngt att göra iom att jag inte tänkte spara den från början. så jag målade lite leopard print på och blev faktiskt väldigt nöjd, men eftersom jag hela tiden ska titta på den och analysera och kritisera så har jag nu bestämt mig för och måla hela ena hörnet, men ni får en bild som visar hur den ser ut just nu. och för att va på den säkra sida testmålade jag först printet på ett vanligt papper :)

resutatet:




im singing in the rain.


tråkigt väder i eländiga malmö. så vad ska man göra åt det? tänkte jag skulle sätta på bra med hög musik, fixa med kartonger och slänga allt som ska slängas, lägga ut lite saker på blocket, mysa med serier, äta och laga mat igen :)

kanske sätter ut ett kollage över vill-ha saker senare, hitta en massa till mitt hår igår och ville dela med mig.







home cooked.


igår skulle jag testa mig på att laga wok (trodde jag!, tangen rättade mig med att det va stekta nudlar jag mena och visst gjorde jag det men trodde ändå det va wok alltsamman haha) så för att rätta det så lagade jag stekta nudlar, visst tangen? :) gott blev det iaf! riktigt nöjd va jag och fick även med mig en låda till jobb idag.

idag ska det lagas hamburgare och egengjorda pommes i form av potatisklyftor :)

är fortfarande rätt seg på livet så jag uppdaterar inte så mkt här men jag försöker iaf.




so-ho-ry-hy!


jag ber om ursäkt för mitt uppehåll, jag har varken haft ork eller tid för och sätta mig och komma på ngt att skriva. just nu lider jag av ett tpl moment och önskar jag kunde gräva ner mig och stanna där ett tag. är glad dock för att det finns så mycket jobb jag kan göra för och sysselsätta mig.

har varit igång i snart 72 timmar.
va i ullared i onsdags och fick en hel del inhandlat vilket va trevligt, därefter har jag jobbat konstant. jobbade 14 h igår, trots att jag egentligen bara skulle jobbat i 7,5 h. men hade inget annat för mig så jag stannade kvar. idag är det jobb igen och eventuellt imorgon redan vid 7 på morran.

jag ska försöka och uppdatera här men gör jag det inte så är det för att min hjärna inte vill funka åt detta hållet just. but i'll be back. promise!

until then, have a good one!