vem är jag? - dag tolv.

dag 12 – mina vänner


ja mina vänner. jag är faktiskt glad över de vänner jag spenderar min tid mest med. och det är två till tre pinglor jag väljer och umgås med mest.

den ena är självklart min kusin jack. hon har varit med mig så länge jag kan minnas och i våra tidiga år vart det mest uppläxning allt handla om, men på senare år har hon och jag verkligen kommit varandra nära och vi är så lika varandra på många sätt och vi kan alltid vara helt ärliga mot varandra om allt, och då menar jag ALLT. om man skulle lyssna på våra samtal så skulle man inte förstå hur det ens är möjligt för oss att förstå varandra. hon är mitt hjärta för alltid.

sen har vi jensan som har kommit mig så otroligt nära. med henne är jag mest glad för att jag får chans och vara hennes vän, hon är en mkt fin människa och finns alltid där för mig oavsett vad. likaså där kan vi också ha helt utspårade samtal som man själv inser måste låta jättekonstigt för utomstående. men vi har alltid roligt och vi skrattar väldigt mkt. och är det tyst mellan oss i mer än tre min är ngn i djupa tankar (oftast är det jag som frågar vf det är så tyst :P) hon har en mkt speciell plats i mitt hjärta och kommer alltid ha det.

vi har även c, som är mer utav en lillasyster. nu på senare tid har vi tråkigt nog inte setts på ett tag, men hon har nytt jobb och jobbar för fullt och jag är väldigt stolt över henne och detta är ju inget som påverkar vår relation negativt, allt har sin tid. men hon vet precis som jag vet att är det ngt så har vi alltid varandras back.

hade kunnat rabbla upp ett antal till, men tänkte att jag iaf skulle berätta om de som jag håller mest kontakt med och som alla har en stor del av mig och göra. <3




Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo