vem är jag? - dag tio.

dag 10 – någon jag vill träffa just nu


jag har märkt att jag är rätt dålig på och hålla en konsist och kontinuerlig uppdatering, men jag gör verkligen mitt bästa.

någon eller några jag hade velat träffa just nu är definitivt mina bortgångna mor och far föräldrar. alla dem fyra hade varsin stor del av mitt hjärta och jag saknar dem ngt enormt. de va dem finaste och mest osjälviska människor jag någonsin mött.

sen har jag ju självklart fler personer jag skulle vilja träffa just nu, min pojkvän främst, vet att vi ses varje dag men kan inte få nog och hade velat ha honom här bredvid mig, just nu. sen har jag även en mkt speciel person som jag har ägnat många tankar åt och det är författarinnan till diplomatdottern, karolina johansson. har haft en oerhört tur att få prata med henne i telefon i hela trettio minuter och det va verkligen en stor deal för mig. och jag skulle gjort mkt för och kunna sätta mig med henne och prata och bara spendera tid ihop med varandra. har ni inte läst diplomatdottern, är det på god tid att ni gör det.

diplomatdottern av karolina johansson





Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo