vem är jag? - dag sexton.

dag 16 – det här upprör mig

 


det finns väldigt mkt som kan uppröra mig men under vissa omständigheter, som tex på morgonen eller under tjejveckan allt beror ju på.

men något som alltid upprör mig är fattigdom, utnyttjande av barn och även folk som behandlar andra illa.

min släkt på mammas sida är inte fattiga men definitivt inte rika, man kan säga att vi lever mellanstandard i filippinerna men det tack vare min mamma och moster som jobbar hårt här i sverige för och kunna hjälpa siin familj i filippinerna. och dom är otroligt tacksamma för allt dom får och för utbildningen barnen kan gå, vilket gör mig väldigt lycklig i hjärtat.

vad jag däremot fått uppleva på sistone är det här med hur vi folk behandlar varandra. jag kan inte förstå varför man vill andra människor illa eller önskar dom ngt hemskt istället och för att man inte kan glädjas för deras skull och framgångar. all comes down to one thing though, avundsjuka, vilket är en äcklig sjukdom man måste göra sig av med illa kvickt. tänk vad mycket tid och negativ energi man slösar på att vara avundsjuk istället för och bara vara positiv. jag själv har tagit modet till och gjort ett bortfall av människor som gett mig den negativa energin av just avundsjuka och idag mår jag mycket bättre eftersom att jag slipper drama, bråk, ångest, förvirring. im just a happy me and that is how i want it.






Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo