vem är jag? - dag åtta.

dag 8   – mest minnesvärda upplevelse


min absolut mest minnesvärda upplevelse är ju självklart när jag hoppade bungy jump, däremot trodde jag att det skulle fylla något i mig som fattades, men det gjorde det dessvärre inte. det var kanske inte tillräckligt äventyrsfullt eller farligt som jag ville det skulle vara eller ja, kännas.

men iom att jag redan berättat om det och visat foto så tänkte jag ta upp en annan minnesvärd upplevelse som hör ihop med mitt bungy jump. och det är att jag åkt jorden runt i fyra mån. och det var just under dessa fyra månader jorden runt som jag en dag bestämde mig för att finally hoppa bungy jump.

denna helt fantastiska resa och upplevelse delade jag med maddie (som idag är en väldigt nära vän, trots avståndet mellan oss). vi kände varandra knappt när vi åkte. vi hade precis börjat jobba ihop på gröna lund i sthlm och efter en vecka vart det bestämt (kanske inte helt skrivet i sten, men till stor del iaf). en månad efter tror jag det var, gick vi och boka och betala biljetterna. and that's it. vi åkte och vi hade det helt sjukt kul, bråka nog inte en enda gång, vilket gjorde det hela ännu mer värdefullare för att man slapp ödsla tid på och reda ut onödiga dispyter.


en värdelös bild, såg jag nu, men hursomhelst, den första är i california, disney world. den andra är i fiji på ett ställe som heter coral view. den tredje är på en vinprovning i nya zealand, den fjärde är vårt kära hostelrum i sidney och den femte är från thailand i phuket.


 




Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo