pilipino goodies.


idag kom min kära moster hem igen från filippinerna :) och självklart har jag fått massa godsaker därifrån.

jag är till exempel helt förälskad i något som heter polvoron. Det är små kakor som har konsistensen av t fin sand. De smakar socker och en del är chokladtäckta eller innehåller annat som sesamfrön till exempel. De är ganska torra, men ack(!) så goda och faller lätt isär när man tar en tugga. De finaste kommer i smörpapper som är formad som en smällkaramell. mina polvoron jag fick va lite blandade i naturella, cookies and cream, peanut och coffee. supergoda!

sen fick jag även en påse med pili nötter som är nötter från ett träd som växer i filippinerna. de jag fick är kryddade i socker, honung och kanel och är to die for. har blivit min nya favorit tror jag. asså sjukt goda!

till sist så fick jag något som heter mamon. det är väl en mjuk kaka. lite som en sockerkaka men inte alls lika torr. smakade typ ingenting, så det va väl inget speciellt med det :)


har försökt ladda upp en bild i evigheter nu, säkert en halvtimme, och det verkar inte funka idag :( men en bild ska upp iaf, så får fixa det imorgon!

här ser ni min box med de olika polvorons, mina honung/kanel nötter och mamon kakan :)







Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo