in the mood.


idag känner jag mig faktiskt på g. tänkte jag skulle få det storstädat i hela lägenhet, ner med de saker till källaren som jag inte ska ha här inne! u know, get my shit together :)

so a busy day med städ och tvätt! boooooya!




v.i.p


va iväg på en snabb vip sväng på hm. dom lanserar kollektionen fashion against aids imorgon och jag blev tillfrågad om jag ville shoppa ur kollektionen redan idag. och visst fick jag med mig ett och annat. bland annat de härliga jeans shortsen med aztec mönster och de va allt jag egentligen ville ha av just denna kollektionen. så glad är jag! :)




not in the mood.


fick gjort lite läxor igår eller rättare sagt en av de fem inlämningsuppgifterna :) gick rätt fort. iom att pappas gamla ritbord inte fanns kvar så passa jag på och leta lite billiga ritplattor och köpa och tror minsann jag hittat en :)

idag är jag inte på humör för ngt så ska iaf se till och få gjort mina måsten sen blir d till och fortsätta med läxorna :)




sometimes u get surprised.


jag hade så enormt kul på jobbet idag :) har saknat alla mina kollegor och även hela stället! jag kände verkligen mig glad och pigg idag och även ifall det är samma sak gång på gång så va det precis vad jag behövde gör omväxling.

imorgon är jag däremot ledig och tänkte passa på och tvätta, träna och städa undan lite kanske. posta några brev ska jag eller måste jag få gjort och sen måste jag hitta min deklaration.

hoppas ni fått en lika sprudlande glad start på veckan som jag :)




jobb jobb jobb


denna veckan ska jag ta tag i saker :) jag ska jobba förhoppningsvis varje dag, need the cash money to flow. ska komma igång med skolan börja göra mina uppgifter :) och träningen givetvis, förstår nt riktigt hur det ska gå bit i'll manage.

hoppas ni haft en fin helg, u ready for à new week? :)




once again.


solen lyser och jag är glad! längtar till sommaren ska bli sååå mysigt och jag ser fram emot onsdag så sjukt mkt!

som sagt, det skulle bli ett swap men det blir inte av, så nu är planen att vänta på mamsi så vi kan handla lite sallad, åka hem till henne och kanske ha fått ett ritbord som gåva av min papps och sen blir det ändå att åka till lund för och träna, nu känner jag att jag sakta håller på och försvinna och det får mig och må bra :)

har även fixat mitt hår i lockar utan att utsätta det för värme så om ngn vill veta hur man kan göra så är det bara att fråga :)




swap.


idag är tanken att jag och jensan ska göra en swap som egentligen skulle vara gjord den 25 mars men inte har blivit av, och nu är d snart dags för att äntligen ske. snart och snart men vid fyra tiden. i just want to get it done :)

nu ska jag fortsätta jobba, buh baj!




lego.


nanny again, sitter och tittar lite på olika youtube videos :) lite kul faktiskt och så har vi lekt med lego som alltid :) nu är det snart läggdags för den äldste.




bored to death.


har inget och göra nu, vet att jag ska laga mat strax men vet inte vad.

känner mig så trött på alla samma rutiner och elände varje dag... bläää.. har en allmänt flummig dag så dont mind my attitude. men så fort jag börjar komma igång med skolan så ska det nog bli bättre behöver bara alla mina saker och för det behövs pengar :I aaaargghhh... störande moment där..

nä, ska bege mig mot spisen och göra ngt jag är bra på. ha en trevlig onsdag!




vissa dagar borde försvinna.


morgonen börjar ju givetvis inte alls med fem stjärnor utan med en halv. och det gör att jag får spel fram tills typ nu, kanske. har precis klivit ur duschen och ska strax iväg för och lämna min lånebil och hämta min söta älskade black beauty.

med posten fick jag också en mysig överraskning om att mitt elf paket kommit, så det ska också hämtas! snart kan jag börja få ordning på min lilla vanity hörna :)

kanske ska jag försöka få i mig lite fil innan jag drar. har varit väldigt dålig på och få i mig föda de senaste dagarna. konstigt! har avsmak för mat av all sort känns det som. aja, ttyl.....



dont try to steal my laundry.


oj, såg nu att det va ett tag sen jag skrev, och ändå har jag inte varit så upptagen, det är väl mer bara att jag inte tänkt på det så mycket. hursomhelst helgen va lugn och inte så mkt som hände.

va med min kusin lite och spenderade även en liten stund med henne igår eftersom jag skulle jobba. va med henne och tvätta och personligen tycker jag hon har världens ballaste tvättstuga. lite amerikanskt av det. det är massa tvättmaskiner samlade i ett stort rum och så står torktumlarna och torkskåpen längs med väggen, rätt nice. en bänk har dom också så att man kan chilla där under tiden man tvättar :) däremot har dom lås på maskiner för tydligen är det vanligt att folk snor loads av kläder? och då kan det se ut så här:





edblad.


när min jensan kom strosande inför dörrarna på stället vi skulle luncha, kom hon med en helt enastående överraskning! jag fick världens vackraste ring av edblad. jag blev helt paff! hon är så sjukt omtänksam att jag vet nt vart jag ska ta vägen! Tack fina jenny för ringen kommer bära den med mig tills jag avlider!!!! ❤


min fina ring ❤





fredagen den trettonde.


nä här kan man inte ligga och avge energi, så tänkte jag skulle springa in till stan en liten runda och kolla på min framtida macbook, innan jag ska sätta mig och luncha med min jensan. vi hörs senare! *muah*




uppe med tuppen!


idag är jag taggad konstigt nog, vet inte riktigt vad jag ska göra av all energi. vi har fått vår container här nere på gården så tänkte jag skulle försöka sortera alla grovsopor jag har att slänga, har nog ett och annat. men främst så har jag en micro som jag bara längtar efter att bli av med.

nä nu ska jag fortsätta titta på mitt morgon program .... ttyl




better things ahead!


idag när jag va ute i stan passade jag på att hämta ut mitt paket för kommande utbildning och gissa om jag blev glad nu när jag öppnade det :)

inredningsarkitekt here i come!




im amongst clouds.


nu beger jag mig ut mot stan, har träffar upp min kusin. toodles!




i want to eat you baby....




nails by j.

tänkte visa mina två sista naglar jag gjorde hos jensan. har klippt ner dom nu för tanken va att fixa minx och långa naglar ihop med det va inte riktigt min grej tyckte jag, så jag korta ner dom :) men duktig är hon!




sopstationen.


idag va jag och min kusin en vända inne på stationen igen och titta. dom hade så sjukt fina piano. ett piano vart helt gratis, snacka om att jag ville ha det, men har ingenstans och ställa det :( får vänta tills att jag har mitt stora hus :P

hursomhelst så är sopstationen en gammal kryddfabrik och det fina med stället är att alla orginala maskiner är kvar och man ser de gamla varningsskyltarna som varit upphängda. tyckte det va sjukt häftigt men framförallt väldigt fint.




if you could be around the corner....


min tavla ❤




seg tjej.


har nästan precis kommit hem från att ha hämtat min hyrbil (som jag är totalt kär i). så nu står den fint parkerad här nedanför :)

hann jag aldrig skriva ngt inlägg, va iväg med min kusin heeeela dagen från ilva till happy candy till lutz till emmaus loppis till sopstationen och sen vidare till ica maxi, fick köpt ett och annat bl.a. en tavla, ett stort askfat där jag ska ha smycken och sen lite mat och godis.

satt hela påskhelgen och försökte planera mitt rum lite, har bestämt mig för att göra en sminkhörna, make it girl-ish! så det är på sin väg :)

klädde även om mina papplådor ovanför min garderob så nu känns det bättre. har stört mig på dem blåa lådorna i veckor nu!

idag funderar jag på att dra med min kusin till burlöv center sen till sopstationen igen :) kuligt! men nu, ska jag äta lite frulle och sen göra mina desperata listor :)




jamaican me kräääyzi.


nu har jag precis fått i mig min mat och ska åka över till mamma för att en god vän till familjen är på besök. dessutom jobbar hon med healing genom och känna din energi via handen och ger dig råd om hur du kan underlätta stress, oro, ångest etc. hon är väldigt duktig på det hon gör och har sett många komma ut från rummet i tårar för att hon prickar rätt. hon gör hembesök gratis så om det skulle vara intressant för ngn är det bara till att höra av sig.

nu beger jag mig, ttyl...




easter is almost over.


påskdagen idag, tänkte jag skulle kila förbi mina små änglar och lämna lite påskgodis.

solen skiner och man blir automatiskt på bättre humör :) just det, ja. igår satt jag i säkert två-tre timmar och leta igenom hela eyeslipsface hemsidan för och göra en beställning och mycket rätt 23.45 fick jag mitt kvitto för min betalning och beställning. såå mycket som jag bara vill ha nu nu nu :)

sen har jag först dip på tre nya par skor inne på skopunkten, måste bara hitta rätt tillfälle och köpa dem.

nä, nu ska jag laga lite lunch sen får jag börja röra på mig!



recension - eye makeup remover.






En mild lotion som effektivt tar bort ögonmakeup samtidigt som den är mild och mjuk mot området kring ögonen och ögonfransarna. Lämplig för alla hudtyper.

jag är helt såld när det kommer till denna eyemakeup removern. det går på två röda sek så är mascaran borta, det är knappt att jag behöver dra med bomullspaden det bara släpper. removern finns även för vattenfast ögon makeup men den har jag inte testat, men använder man det kan det nog vara smart och köpa den. jag håller mig definitivt till denna. jag har en liten testflaska (60 ml) som man kan köpa på bodyshop som kostar 60 kr tror jag. den här 250 ml flaskan går på 110 kr. mycket prisvärd då den är dryg.



pilipino goodies.


idag kom min kära moster hem igen från filippinerna :) och självklart har jag fått massa godsaker därifrån.

jag är till exempel helt förälskad i något som heter polvoron. Det är små kakor som har konsistensen av t fin sand. De smakar socker och en del är chokladtäckta eller innehåller annat som sesamfrön till exempel. De är ganska torra, men ack(!) så goda och faller lätt isär när man tar en tugga. De finaste kommer i smörpapper som är formad som en smällkaramell. mina polvoron jag fick va lite blandade i naturella, cookies and cream, peanut och coffee. supergoda!

sen fick jag även en påse med pili nötter som är nötter från ett träd som växer i filippinerna. de jag fick är kryddade i socker, honung och kanel och är to die for. har blivit min nya favorit tror jag. asså sjukt goda!

till sist så fick jag något som heter mamon. det är väl en mjuk kaka. lite som en sockerkaka men inte alls lika torr. smakade typ ingenting, så det va väl inget speciellt med det :)


har försökt ladda upp en bild i evigheter nu, säkert en halvtimme, och det verkar inte funka idag :( men en bild ska upp iaf, så får fixa det imorgon!

här ser ni min box med de olika polvorons, mina honung/kanel nötter och mamon kakan :)





lego bitar.


har precis kommit hem från att ha passat mina busar och efter att jag la den yngsta passade vi på att leka lego och då kan det se ut så här :)




fika tajm.


kom precis hem efter att ha fikat med jensan lite, hon måste tycka jag är trååkig för jag har ingen livsglädje just nu, är bara uttråkad på det mesta (mitt liv då alltså). det är väl bara en liten low period just nu men it sucks.

ska iväg och jobba strax och sen kanske jag träffar upp min kusin som nyss kommit hem lr så åker jag hem bara, we will see...

nu ska jag ta och plugga lite innan jobb så ttyl.. buh baj!




china goodies.


hittade dessa småbitar hos mamma. det är ngn typ av godis och testade en, men smakade typ ingenting, haha. jag är ett stort fan av asiatiskt godis, inte för att jag tycker det är gott utan för att det är så underliga saker. min mamma är ju från filippinerna och där finns det så sjukt mkt underliga saker, som olika glass sorter i smak av hamburgare, korv och som man sen har i ett bröd. ja, mysko men så sjukt intressant. speciellt för mig tror jag, jag är en typ som kan blanda allt jag tycker är gott och ba äta :)




apr. 03 - 2012



har spenderat hela förmiddagen med frida och strosat på ikea. hon behövde köpa nya tallrikar och det va mig på tiden!! så vi strosa runt där och hittade massa kuliga saker, listan för mig blir bara längre och längre. borde bli miljonär för och kunna köpa det jag vill ha...

nu har jag åkt hem för en liten vända för äta och byta om till träningskläder och sen blir det till att åka till mamma snabbt och fixa en sak sen iväg till lund för och möta jensan och träna litta! imorgon är sista spinningpasset för denna veckan så det ska bli skönt :)

så ska få gjort allt nu! toodles så länge...




efterlängtade april.


i april händer det massa saker, förhoppningsvis :) först och främst börjar jag skolan, kommer och börja jobba lite mer i slutet av april och vädret blir allt finare. fast det har blivit lite kyligt igen? :(

just nu håller jag på och tvättar och är snart klar sen ska jag väl åka in mot stan och kolla lite, därefter är det dags för träning med jensan.

tjillevippen!



vem är jag? - dag trettioett.

dag 31 – den här månaden


då va det det sista inlägget av vem är jag? hoppas ni har tyckt att det varit roligt och läsa och att ni känner att ni kanske kommit mig närmare eller iaf lärt känna mig lite :) sen tänkte jag också bara säga att jag hann aldrig skriva det sista inlägget igår eftersom jag va iväg och träffa släkten och dom har varken data, internet eller sändning därborta så det vart inte så lätt och uppdatera. sen hade jag inte sovit så bra så när jag kom hem efter att ha sovit i 4 timmar, köra upp i tre timmar, städa och fixa trädgården och köra hem tre timmar så vart jag alldeles utmattad och kom hem och efter ett par timmar verkligen låg totalt deckad i sängen. så ber om ursäkt för det, men det kommer här iaf.

den här månaden har först och främst gått otroligt fort. från iskallt väder till ett mycket finare och mildare väder har mars månad bjudit med. lägenheten börjar ta sin form och det börjar kännas mer och mer som hemma. träningen har jag äntligen börjat komma igång med och så tänker jag fortsätta. tänkte nog att ni alla skulle få följa med mig på den resan så att jag funderar på om jag ska ta bilder så och uppdatera så att man kan se framstegen... lr? en mysig och trevlig månad med massa kärlek och bra kommunikation och konversation. marsmånad har inte varit annat än bra!