dead meat

okej jag har i princip varit halvt förlamad den senaste veckan. passen blev så hårda att jag tog kål på min kropp :( så nu har jag bestämt mig för att köra min takt, mina pass på mitt sätt och det endast!

men maten är det fortfarande stenkoll på, vilket gör det skönt

nu ska det lagas lite kyckling paj till min käraste och om jag får tummen ur baksidan så ska jag allt försöka mig på och baka macaroons :) i will let you know

ta ta



photoshoot time.

då va träningspass nummer ett avklarad i torsdags. och idag är det dags för nummer två. har en fruktansvärd träningsvärk som tyder på att jag är ganska otränad :(

hursomhelst, passade på och väga mig i torsdags också och då stod vågen på 60 kg trots två måltider så då tänkte jag att jag skulle sänka min målvikt till 54 kg, om det nu är möjligt för mig och gå ner såpass.

sen när träningen är avklarad får jag se om jag och felle lyckas få ihop en photoshoot, hade varit kul. men vädret är inte riktigt på vår sida ännu så vi får avvakta.

ha nu en trevlig lördag :)



its time for hardcore traineeeee.

då va det dags och göra sig fit för beach 2011, haha.. NOT!

eller asså jo, men inte av den anledningen. vill bara gå ner litta som jag känt att jag gått upp under tiden jag legat i ide hela vintern.

trots att jag kanske ställt om maten och ändå tränat lite fram till nu så räknar jag från och med idag. idag är alltså dag nummer ett.

ska se om jag kan få tag på dexter så att vi kan gå och träna som han lovade.




lets do this

tredje gången gillt... nu försöker jag på mig detta igen dåååå.