sliten.


jag jobbar på och sliter än, men två arbetsdagar kvar sen är jag färdig för sommarlov :)

har inte varit på humör direkt för och uppdatera på bloggen eftersom jag har haft hjärnan i högvarv om hur jag ska göra i framtiden.

och innan allt är klart så väntar jag med att säga vad som sker iom att jag verkar vara rätt duktig på att ändra mig hela tiden.

lägenheten växer sakta men säkert till sin rätta form, inte mkt som hänt men lite iaf. denna månaden ska jag dock spendera pengarna på mig mer än på lägenheten. lite pampering och sånt!

imorgon är det midsommar och då ska jag hem till päronen och äta massa god mat :) min kära j fyller år så ska förbi henne en liten stund också :)

ikv blir det spadag för mig själv :) ska sätta på en ansiktsmask och gosa ner mig med en film, kanske göra en liten sallad och mumsa på, vi får se :)

ttyl




exhausted.


efter veckans jobb bravader med tidiga morgnar och sena kväller, är jag helt totalt slut. jag rullar verkligen på den sista energin just nu. och trots helg är det ändå aldrig ngn riktig vila, får damp!

änywäjs, ska komma igång med pw nästa vecka tillsammans med low low så det kanske ger mer energi långsiktigt! men nuuuuuu? ska jag snart snart snart sova!

night night!




pizzakalas.


blääää, i suck on this! eller så har jag ba en period där det faktiskt inte händer så mkt :( jobbar och sliter ihjäl mig så finns inget kul och skriva om. däremot hade vi pizza kalas på jobbet, snacka om pizzor asså! :) gott va det!!