easy saturday

efter att ha passat mina älsklingar i åtta timmar, körde jag direkt till lund för att hänga med jensan :)

nu sitter vi på bio och ska se the girl with the dragon tattoo, sen bär d av hemåt igen är väldigt seg känner jag.

toodles




thank god its friday.

eller ja, för mig kvittar det. det är fredag hela veckan för mig ;)

idag har jag fått tränat lite samt hämtat min porösa board som ska bli en tavla/anslagstavla. kommer bli riktigt nice hoppas jag eller så är det bara i mitt huvud, haha.

sover ensam ikv, så ska mysa ner mig i sängen och titta på massa serier. vet inte hur många avsnitt jag hinner med eftersom jag är dödstrött.

imorgon förmiddag ska jag träffa och passa mina favorit godismonster. har köpt med mig lite kuligt till dom också, denna gången är det inte godis dom får. ska bli så kul, har längtat efter dom. dom hade kunnat vara mina egna barn.

inspirationen flödar fortfarande och huvudet fylls av massa ideér att jag snart måste skriva ner dom så att jag inte glömmer :) jag och mina listor!

trevlig fredag på er!



befinner mig i en...

... kreativ virvel.

sitter och surfar lite och hittar en massa inspiration till min lite udda tavla jag ska göra. det är så sjukt hur mkt kul man kan hitta och komma på. detta är ngt jag fullkomligt älskar.

har samtidigt lagat lite mat till gubben som är här snart, men jag har redan smygätit. jag va så sjukt hungrig efter träningen så det va ett måste.

nu blir det bara till att fortsätta att inta massa inspiration och förhoppningsvis så vinner jag på lotto så att jag kan ha råd med alla hitte på saker jag vill göra!

ha en trevlig torsdag! hoppas ni ätit en massa pannkakor :)



the wall

sådär, jag ville ba visa hur väggen blev till slut.




före:




efter:



im proud of myself. tapeten kommer från rusta och tror att en rulle går på ungefär 249 kr.



my dear friend.

måste bara ge min fina vän jensan en shout out här.

vi träffades första gången när vi jobbade i en salladsbar här i malmö och klickade direkt. fikade ett par gånger sen sågs vi inte på ett tag until rätt nyligen.

för ungefär två veckor sen tabbade jag mig när vi skulle ses, jag kom en hel timme försent för att jag försov mig, förlååååt ännu en gång, men lika glad va hon för det när jag kom instormandes genom dörren.

hursomhelst, hon är en av de mest generösa människor jag har träffat och då har jag träffat många :) fick en sminkgenomgång av henne på makeup store och sedan välja för det beloppet som presentkortet va på. och för att hon valde och vara lite extra generös, inte för att det är nödvändigt, så fick jag även köpa för en summa in på hennes eget presentkort, jag menar hallå? och jag är jätteglad för allt och otroligt tacksam men får samtidigt dåligt samvete.

sen duktig som hon är så byggde hon mina naglar förra veckan, och fina blev dom. foooor freee, taaaaaaack jensan!

haha sen är det roliga att jag är lite utav hennes sopställe, som jag sa till henne. Det hon inte längre vill ha eller använder kan hon mer än gärna ge till mig, och det gör hon. har fått en snygg fin kalender, två stora varma koftor, massa ansiktsprodukter, smink och sminkborstar.


hon har även stått för all mat vi ätit när vi umgåtts, ja jag kan hålla på i evigheter! jag hoppas bara att jag en dag kan ge henne lika mycket som hon gett mig :)

du är en mycket fin vän, inte bara för allt du ger, utan för att du faktiskt också är där för mig när jag behöver det. alla i din omgivning kan skatta sig lyckliga att du finns i deras närhet och jag är otroligt tacksam för att jag få vara en av dom. jag kan inte tacka dig nog för allt du gjort!




påsen med godsaker från makeup store - foundation och mineral puder.



mina fina naglar jensan gjorde.



väggen done.

efter att ha kommit överens med min vän peter satte vi en deadline till den 21:e om att få färdig tapetserat väggen. två dagar senare, idag, är den äntligen klar! lite bry va det från början men sen gick det smidigt. så äntligen klar med den.

eftersom det inte går och ladda upp bilder via telefonen så får bilden på väggen komma i ett senare inlägg.




det börjar bra..

väggen är färdig spacklad! nu återstår bara slipningen, inhandlandet av vävlim och sedan upp med tapeten. då pratar vi bara om en vägg sen är det en massa mer saker som ska göras. men att just den väggen snart är klar är ett stort steg bara d :) har tagit mig en lång tid för och få klart den.

träningen går galant. vill inte jinxa d, men har lyckats promenera och träna på gym fyra dagar denna veckan.

satt och titta lite på nätet idag och blev supersugen på att ta en reseledarutbildning kanske senare i år eller i början på nästa år, hur roligt låter inte det? vi får se iaf...

nu har jag precis gjort mig klar för sängen och ska sova! ha en trevlig helg




2012

då har 2012 tagit sin start.

nu är det dags och få saker gjort for real! lägenheten börjar ta sin form, nu har jag nästan fått allt spacklat som behövts det är en halv vägg som återstår, men ska slipa den först.

har fått min kaffemalare omgjord.

så idag blir det till och, slipa väggen, eventuellt gå och träna, laga någon god nyttig måltid, få ner julsakerna och sen spackla om jag hinner.

ha nu en fin trettondagsafton :)