too much to handle.

jag lider av insomnia eftersom att jag varje kväll innan jag ska sova sätter igång hjärnan på helvarv. sitter och tänker i sönder huvudet så att jag inte kan sova och ändå är jag uppe vid sju på morgonkvisten.

man känner ju inte av tröttheten förrän man ska upp ur sängen och göra ngt och idag ska det ske hela tiden, för idag ska jag göra massa saker tyvärr :(

först är det dags och skriva ut en ny blankett för och få belastningsregistret. överföra pengar, dra förbi panduro, säga hejdå till carmelite, åka förbi mamma och plantera, plugga matte, laga mat och städa. thats about it.




studies....

snart är äntligen matte b kursen klar. tror sista läsdagen är den tjugoförsta dec. det har faktiskt gått väldigt bra men som läget ser ut nu har jag halkat efter en del och har mitt sista prov, nationella, den nionde dec. har ju visserligen fått vg på dom två första proven så förhoppningsvis får jag iaf betyget g i kursen.

nu ska jag titta klart på masterchef sen är det dags för hårdplugg!




julbord...

då har man varit och ätit julbord för första gången i år. gott va det men inget klår släktens mångkulturella julbord, det ser man nog mest fram emot. jag suktade ju mest efter deserterna, typiskt mig :)

satt med päronen och med ett par nära vänner till mami på rådhuskällaren. väldigt fint och julmysigt va det. det är nog första gången jag ens är där så det va lite småkul :) men imorgon är det dags hårdträning igen, fick nog i mig en hel del kalorier.




gift wrapping

då har man tvättat klart för idag, har två tvättar till som jag inte hunnit med så jag får ta det imorgon bitti.

sitter och försöker få inspiration inför julen. älskar och julpynta och få det mysigt, hela lägenheten känns så mycket varmare. dock har jag aldrig fått tillfälle och verkligen göra ordning mina lägenheter exakt så julmysigt som jag velat ha det, av diverse anledningar, men kanske i år.

jag och mamma tänkte åka upp till ullared nästa vecka för och se vad dem har och erbjuda :)

sen kom jag över en annan tanke och det är presentinslagningar, jag fullkomligt älskar och packa julklappar, presenter snyggt och vill definitivt göra det i år igen, men hur?

har hittat några exempel här nedan:
(bild nr 2 känner jag mig mest inspirerad av och känner att jag ska försöka mig på liknande detta året)











alla dessa bilder är tagna från: www.trendenser.se





att göra...

nu har nästan hela år 2011 passerat förbi och vad har jag åstadkommit? inte så mycket troligtvis. vad jag vet är att jag är en listoman. vad hade jag gjort utan mina listor? och detta året kan jag bocka av: börja dansa och börja matte b kursen, för det har jag lyckats med iaf. Nu återstår det bara att fullfölja matte b kursen och få ett godkänt betyg.

så vad behöver jag listisera för år 2012?
jo, om jorden nu inte går under, så är det två stora punkter som måste se till och göras.

1. börja lärarutbildningen.
nu har jag nog funderat bra länge på vad jag ska göra och har äntligen kommit fram till att det är lärare för åk 1-3. men jag har en tendens, trots mina listor, att spåra iväg och vilja göra fyra andra saker samtidigt. det senaste va att åka iväg som aupair då detta är mitt sista år som gör det möjligt, men jag hejdade mig då jag insåg att det bästa är att ba få klart en utbildning allt annat kan man göra senare. annars står jag här om 5 år och har precis gått ut ett program som 30 åring?!


2. få klart på lägenheten.
jag har bott i min lägenhet i snart ett och ett halvt år och jag har inte ens gardiner uppsatta? inte ens en tv bänk, så nu måste jag se till och få saker gjorda, så att jag kan må bra och njuta av att bo i mitt fina och mysiga hem.


förhoppningsvis, lär allt falla på plats som gör att mina två punkter för 2012 ska bockas av. time will tell....