i'm healed........... for now, that is.

så, idag hände ngt jag inte hade väntat mig.

jag skulle ändå säga att jag är ganska så spirituell av mig, tror på övernaturliga krafter och sådant. och idag, tillsammans med mami och hennes väninnor, fick jag ett litet smakprov.

när jag träffade mamma och de andra fanns där en kvinna som jag inte riktigt kände igen. och när hon vände sig om, föll hakan på henne och hon sa med en förvånad gest: " oh, herregud! du är ju vuxen, sist jag såg dig var du så här liten, tror du va två år" och jag log och nickade liksom. därefter berättade min moster att när min lola (mormor på filippinska) va i sverige, då jag va två år gammal, träffade vi på denna damen. hon kunde vid den tiden inte få barn och berättade det för min lola. då gjorde min lola så att hon, med sina händer, flyttade en aning på äggstockarna och masserade denna damen. några mån senare ringde hon och delade med sig av den goda nyheten, hon va gravid.

i fredags, efter många år (jag är tjugofem år idag, you do the math), fick min mami ett samtal från denna damen om att lola besökt henne. (btw, min lola är inte längre med oss, bless) hon sa att min lola hade kommit till henne och bett henne ta hand om hennes dotter, min mami, för att hon inte längre kunde. så min mamma nämnde att hon fått en muskelspänning och inte kunnat gå på ett tag. denna damen bestämds sig då för att ta sig ner från falkenberg till oss och hjälpa mamma. och där kommer jag in i bilden.

vi alla fick gå in i ett rum, en i taget. jag sitter verkligen rätt nervös och undrar liksom vad jag ska säga. helt i onödan. jag kliver in genom dörren och sätter mig ner. hon tar tag i min högra hand och bara står tyst och blundar. och sen börjar hon prata på om min arbetssituation och förklarar vad jag bör göra. "hur kunde hon känna allt detta genom min hand? det är ju verkligen detta som tynger mig" och för mig ble bara allt oklart, sen tog hon tag i min vänstra hand och började prata om mitt privatliv. vill inte gå in på ngt detaljerat då jag känner att det är väldigt privat och för mitt hjärta, endast. men jag blev så amazed att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. fick en sån enorm överrösning av känslor att det kändes som att jag skulle gråta.

och nu har mitt spirituella jag väckts till liv igen och är ivrig till och läsa en massa om det. ett stort tack till annabella, pls give my regards kay lola. bless you!



in a special mood.

okej, ännu ett tag sen man skrev. jag suger ju något enormt på och hålla detta uppdaterat.

hursomhelst, har för övrigt lite uppochner svängar i humöret och är allmänt trött på allt. känns som att man bara står och stampar på ett ställe, vilket är traaaaagiskt. så efter jobbet, ska jag ta mig hem och börja fundera och fixa till allt jag behöver för och sluta stå kvar i denna rutan.

i helgen ble det otroligt lugnt, vilket inte är till en stor förvåning men ändå väldigt skönt :) blev en liten spontan photo session. ska se om jag kan få upp dem bilderna inom kort.

igår satt jag hemma hos lillebror och hittade denna låten som jag nu har snöat in på och snart kan utan till. det blir till och jamma med lillebror sen.

http://www.youtube.com/watch?v=9cQR2f8ZCE0