god jul!

god jul på er alla! själv är man mitt ute i skogen och firar med hela släkten, hos oss detta året är det jul tre dagar i rad och med all rätt! julbordet kommer vara uppdukat med mat från svensk traditionell mat till grekiska spenat pajer och sen vidare till filippinska vårrullar och nudlar.

nu sk vi titta på hela julkalendern för och få extra julstämning innan maten :) god jul igen!!




made it.

då har man fått tillbaka resultat från nationella och även fått reda på betyget. som jag redan visste så gick det väldigt dåligt på nationella men fick ändå bättre än vad jag väntade mig :) men jag klarade iaf betyget g och det va det viktigaste, då det va det enda jag behövde för och kunna söka vidare!

dessutom har jag fått jobb som barnvakt och ska träffa min potentiella familj i början av januari. pratade kort med mamman och hon verkade jättetrevlig, ska bli spännande och få träffa barnen :)

idag är det dan före dan före dan före doppardagen! undra om det blir dopp i grytan denna julen igen eftersom vi inte är så många som äter den längre. ska bli mysigt och få träffa alla igen.

nu bakas en god matpaj i ugnen som bara väntar på och få bli uppäten så jag väntar bara på gubben min sen är det dags för mat!

ha en trevlig onsdagkväll!




fail.

aaaaargghhhh, har snöat in mig på och bara pluggat sista veckan och vad fick jag för det? zilch, nada, niente. hade nationella prov i matte idag och hur bra tror ni att det gick? inte alls!! asså jag faila duktigt, det enda jag kan göra nu är och hoppas på godkänt. får hålla tummarna hårt som bara den :(




ullared

då har man äntligen fått åkt till ullared och handlat ett par behövande saker. fick äntligen mina lampor köpta! sex st lampfötter varav två var julstjärnor på fot :) mycket fint! hittade ett par som slår alla lampfötter någonsin, så sjukt snygga. sen vart det mycket små saker som slank ner i kassen med.