traveller, indeed i am

ok, glömde helt och hållet berätta att jag nyss, för en vecka sen, spenderade fyra dagar i israel och det va helt magiskt.
tänkte göra en kategori om mina resor, för under min livstid har det blivit en och annan.

men mer om det en annan dag, kanske imorgon :)

plugg plugg plugg

ta ta



school, school and school

howdy ho!

snacka om och vara ett totalt misslyckande med och blogga, det verkar inte som att jag kommer någon vart med detta. kanske är det någon som talar om för mig att jag inte ska hålla på med detta, för att det inte passar mig eller min livsstil, höhö.

hursomhelst, är ganska överrumplad av plugg och då har inte ens plugget börjat än, inte förrän om en vecka :( hur awesome e inte det. det blir iaf till att dra till bibblan imorgon och skaffa lånekort så att jag kan starta lite tidigare och komma igång.

imo den 24 aug är det min 25 årsdag, ser inte fram emot det något värsta, men hoppas det blir bra iaf. lite tråkigt om dagen ser ut som alla andra dagar hittills :)

ne, nu ska jag väl fortsätta med och plugga lite matte eller kanske komma igång med socialt arb. det är iaf dom två ämnen som ska bockas av denna terminen, väntar fortfarande på om jag får plats på syo utbildningen, på fredag tror jag att jag får svar.

ta ta......